HD İskender kaç yılında kuruldu?
HD İskender olarak lezzet yolculuğumuzun ilk adımını 1995 yılında attık. Bu özel yolculukta binlerce yıllık lezzet kültürümüzden ilham aldık; bunu, ustalıklı ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla buluşturduk.
HD İskenderin sahibi kim?
Kurucumuz Hakan Demirağ aynı zamanda HD İskender’in de babasıdır. 82 lezzetli restoranımız, 1700 İskender aşığı çalışanımız, yetenekli ustalarımız, kaliteli hizmetimiz ve en önemlisi “İskender aşkımız” ile Türkiye’nin en büyük yerel restoran zinciri olmayı başardık!
HD döner bayilik ne kadar?
Franchise bedelimiz 200.000 TL olup, yatırım bedeli proje bazında değerlendirilmektedir.
HD İskender helal sertifikası var mı?
HD İSKENDER’in et işleme tesislerinin helal ürün sertifikasyonu CTR | CTR tarafından gerçekleştirildi. HD İskender, HD Döner ve Pidem markalarını bünyesinde bulunduran HD Holding, Türkiye’nin 22 ilinde 200’e yakın lokasyonda, 2500 çalışanıyla yılda 20 milyon kişiye hizmet veriyor.
HD İskender 1 Porsiyon Kaç TL?
HD İskender İskenderler Fiyat MenüsüMenü SeçeneğiFiyat (TL)1 Porsiyon HD İskender149 TL1.
HD İskender nereye ait?
Hikayemiz. Ankara’da kurulan HD Holding, 1995 yılından bu yana misafirlerine Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini sunmaya devam ediyor. Şirket, HD İskender ile başlayan yolculuğuna Pidem ve Makarnam markalarını da ekleyerek lezzet ağını genişletiyor.
Pidem İsrail mi?
Türkiye’nin en yaygın pide zinciri: Pidem.
HD Holding CEO kimdir?
Türk restoran sektöründe pide kategorisinde gördüğü boşluğu değerlendirerek Pidem’i kuran ve kısa sürede markalaşma yolunda büyük başarıya imza atan HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, girişimciliğin olmazsa olmaz noktalarını ve markalaşma yolundaki deneyimlerini paylaştı.
HD dönerin açılımı nedir?
Hakkımızda. 1995 yılında Ankara’da başladığımız bu yolda 20 yılı aşkın süredir misafirlerimize kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunmaya devam ediyoruz. Kurucumuz Hakan Demirağ aynı zamanda HD İskender’in de babasıdır.
Bir dönerci aylık ne kadar kazanır?
Ankete katılan kullanıcıların paylaştığı maaş verilerine göre ortalama Dönerci maaşı aylık 27.300 TL. En düşük Dönerci maaşı ise 21.800 TL, en yüksek ise 46 TL.
HD İskender isim hakkı ne kadar?
HD İskender ve Pidem’de yatırımcılardan talep edilen lisans bedeli 250.000 TL + KDV olarak belirlendi.
Döner işi karlı mı?
Şirketlerin net karı birçok faktöre bağlıdır, ancak kebap için brüt kar oranı %60 ile %150 arasındadır. Bunu net kar olarak düşünmeyin çünkü şirketin sabit maliyetlerini çıkardıktan sonra kalan net karın %25 ile %40 arasında olduğunu söyleyebiliriz.
HD İskender hangi etten yapılır?
İskender kebabının yapımında kullanılan et, Uludağ kekiğiyle beslenen koçlardan elde ediliyor.
HD İskender hangi firmanın?
Türkiye’nin en büyük yerli restoran zinciri olan ve 300’e yakın restoranı bulunan HD Holding; HD İskender (1995), Pidem (2010) ve Makarnam (2021) markalarıyla dışarıda yemek yeme deneyimini herkes için erişilebilir hale getiriyor.
Baydöner hangi eti kullanıyor?
Kebap üretimimizde kullandığımız sığır etleri Erzincan ve Erzurum bölgelerinden, kıvırcık kuzu etlerimiz ise Balıkesir bölgesindeki sözleşmeli çiftliklerden temin edilmektedir. Kebap üretimimiz Helal ve ISO 22000 sertifikalı tam entegre et fabrikalarında deneyimli veteriner hekimler ve gıda mühendisleri kontrolünde gerçekleştirilmektedir.
Baydöner ne zaman kuruldu?
Baydöner, 2006 yılında Türkiye’de İskender dönerin lider markası olmak ve Türk mutfağının en meşhur lezzetlerinden biri olan bu özel lezzeti en kolay şekilde satışa sunmak hedefiyle kuruldu.
İskender kebap ilk nerede yapıldı?
İskender kebap, İskender döner veya Bursa kebabı; Bursa yöresinin en meşhur döner yemeklerinden biridir. 1867 yılında Kayhan Çarşısı’nda başlamıştır.
İskender kebap patenti kime ait?
Babamız İskender İskenderoğlu, 1996 yılında Türk Patent Enstitüsü’ne başvurdu; Kendi adına “İskender”, “Kebapçı İskender”, “Bursa İskender Kebabı”, “İskender Kebapçısı”, “Hakiki İskender Kebabı”, “İskender Kebabı” ve “Bursa Kebapçı İskender” markalarını tescil ettirip koruma altına almıştır.
Makarnam ne zaman açıldı?
Damakta kalan mükemmel soslu ve lezzetli lezzetler sunmak için Mayıs 2021’de Ankara’daki ilk restoranımız ANKAmall AVM’nin kapılarını açtık.