İçeriğe geç

Kral Şakir Kime Ait

Kral Şakir’in sahibi kim?

Varol Yaşaroğlu (1968, İzmir doğumlu), Türk animasyon yapımcısı ve karikatürist. “Yarattığımız hayal dünyasında her şeyi değiştirmek mümkün” ifadesini bir yaşam biçimi haline getirmiş; mizah, çizgi film ve animasyon tutkunu, Koca Kafalar’ın yaratıcısı ve Grafi2000’in kurucusu.

Kral Şakir hangi ülkeye ait?

Kral Şakir, Varol Yaşaroğlu, Berk Tokay ve Haluk Can Dizdaroğlu tarafından yaratılan ve Grafi2000 tarafından Cartoon Network Türkiye, Boomerang Türkiye ve TRT 1 için üretilen bir Türk animasyon televizyon dizisidir. Dizinin ön izlemesi 23 Nisan 2016’da yayınlandı. Kral Şakir, Varol Yaşaroğlu, Berk Tokay ve Haluk Can Dizdaroğlu tarafından yaratılan ve Grafi2000 tarafından Cartoon Network Türkiye, Boomerang Türkiye ve TRT 1 için üretilen bir Türk animasyon televizyon dizisidir. Dizinin ön izlemesi 23 Nisan 2016’da yayınlandı.

Kral Şakir’in yazarı kim?

Kral ŞakirGenreKomediProje TasarımcısıVarol Yaşaroğlu Berk Tokay Haluk Can DizdaroğluSenaristHaluk Can DizdaroğluYönetmenKuntay Kumbur22 satır daha

Kral Şakir’in yapımcısının adı nedir?

Yerli gişe rekorları kıran animasyon filmi Kral Şakir’in yapımcısı ve Grafi2000’in kurucusu Varol Yaşaroğlu ile çizgi film ve animasyon dünyasını konuştuk.

Şakir hangi ülkenin malıdır?

Hacı Şakir, Türkiye marka tarihinde kalıcı bir yere sahip tarihi bir sabun markasıdır. Şu anda Amerikan firması Colgate-Palmolive’in ürünü olarak satılmaktadır. Hem ambalajı hem de logosuyla pazarlama alanında kalıcı bir yer edinmiştir.

Kral Şakir’i kim buldu?

Babasının getirdiği defterlerdeki hayallerindeki kahramanları çizgi romana dönüştüren bu çocuk, büyüdüğünde çizmeyi hiç bırakmaz ve çok başarılı bir karikatürist olur. Bu çocuk Varol Yaşaroğlu. İşte bu çocuk, Varol Yaşaroğlu.

Kral Şakir başka ülkelerde yayınlanıyor mu?

Dizi, Kral Şakir, arkadaşları ve ailesinin maceralarını konu alıyor. Animasyon dizisi, 2016 yılında Cartoon Network Türkiye’nin ilk ve tek yerel dizisi olarak yayınlanmaya başladı. O zamandan beri 20’den fazla ülkede ve birçok dilde yayınlanarak Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki milyonlarca çocuğa ulaştı.

Cartoon Network hangi ülkenin?

Cartoon Network (kısaca CN, şirket adı The Cartoon Network, Inc.) AT&T’nin WarnerMedia’sının bir bölümü olan Warner Bros.’a ait bir Amerikan ücretli televizyon kanalıdır. 1 Ekim 1992’de yayına başlamıştır.

Kral Şakir Amerika’da yayınlanıyor mu?

Yaşaroğlu, filmin temmuz veya eylül ayında vizyona gireceğini ve Kral Şakir’in sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da ilgi gördüğünü belirtti. Kral Şakir’in 23 ülkede 8 ayrı dilde vizyona girdiğini belirten Yaşaroğlu, “Son dönemde Latin Amerika, Avrupa ve Amerika’da 46 ülke daha gündemde.”

Kral Şakir Türk yapımı mı?

Cartoon Network Türkiye’nin ilk yerli yapım animasyon filmi Kral Şakir, eğlenceli hikayesini Orta Doğu ve Kuzey Afrika’ya taşıyor. Grafi2000 ve Varol Yaşaroğlu’nun yapımcılığını üstlendiği %100 yerli animasyon dizisi Kral Şakir, 25 Kasım’da Cartoon Network kanalında yayınlanmaya başlayacak ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da yayınlanacak.

Süper 1 takım kim yaptı?

Super 1 TeamTürKomedi, MaceraProje TasarımcısıVarol YaşaroğluSenaristHaluk Can DizdaroğluYönetmenBerk Tokay23 satır daha

Kral Şakir kaç yaş için uygun?

Yaş sınırlaması: Aile eşliğinde 7 yaş ve üzeri izleyiciler için uygundur. Olumsuz örnek teşkil edebilecek davranışlar içermektedir.

Kral Şakir hangi ülkeye aittir?

Kral Şakir, Grafi2000 tarafından Cartoon Network Türkiye için üretilen bir Türk animasyon dizisidir. Cartoon Network Türkiye’nin ilk Türk ve kendi yapımı animasyon dizisidir. Dizi 23 Nisan 2016’da ön izlemesi yapıldı ve 16 Mayıs 2016’da yayınlanmaya başladı.

Kral Şakir’in yeni filminin adı ne?

Kral Şakir: Devlerin Uyanışı – Film 2024 – .

Grafi2000 hangi ülkenin?

Grafi2000SloganTürkiye Karikatür Şirket türüŞirketVakıf2000KurucuVarol YaşaroğluMerkezİstanbul, Türkiye6 satır daha

Şakiro ailesi kimdir?

Zilan aşiretine mensup Şakiro ailesi, Rus ve Osmanlı imparatorlukları arasındaki çatışma nedeniyle Türkiye’nin Eleşkirt ilçesindeki Kela Topraqqalê köyüne kaçmadan önce Ermenistan’ın Aragats Dağı yakınlarındaki Qerqa köyünde yaşıyordu. Zilan aşiretine mensup Şakiro ailesi, Rus ve Osmanlı imparatorlukları arasındaki çatışma nedeniyle Türkiye’nin Eleşkirt ilçesindeki Kela Topraqqalê köyüne kaçmadan önce Ermenistan’ın Aragats Dağı yakınlarındaki Qerqa köyünde yaşıyordu.

Varol Yaşaroğlu ve Erdil Yaşaroğlu kardeş mi?

Ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu’nun kuzenidir.

Kral Şakir Peyami kimin babası?

Kadriye’nin babasıdır.

Kral Şakir’in babası kim?

Şakir’in babası bir aslan ve annesi bir kedidir. Kız kardeşi Canan da annesi gibi bir kedidir ve bir kaplumbağa büyükbabası vardır. Remzi’nin Necati adında bir arkadaşı vardır ve o bir fildir. Her zaman evlerindedir, çoğu zaman yemek yer ve oynar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kondom Kullanmayan Escort