İçeriğe geç

Block Ne Anlama Gelir

Block nedir?

tıkamak {fiil} önlemek {fiil} paketlemek {fiil} engellemek {fiil}

Blocks’in Türkçesi ne?

Türkçe-İngilizce sözlükte “block” teriminin anlamları: 189 sonuçKategoriTürkçeGenel kullanım1Genel kullanımblokOfis binalarına gel; seni bir yere bırakayım. Ofis binalarına gel; seni bir yere bırakayım. Daha fazla cümle2Genel kullanımblock148 satır daha

Block ne demek instagram?

Engelle – Takipten Çık: Birinin sizi takip etmesini ve sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarınızı görmesini engeller. Yeniden Paylaş: Başka birinin paylaşımını Instagram’da paylaşmak anlamına gelir.

Blok ingilizcesi ne?

“blok” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 16 sonuçKategoriİngilizce7Generalpad i.8Generalwriting-pad i.9Generalcube i.10Generalunit i.

Blok işlem nedir?

Blok hisse satışı, büyük miktarda hissenin tek bir işlemde satıldığı bir satış türüdür. Genellikle borsa dışında özel anlaşmalar aracılığıyla yapılır. Bu tür satışlar genellikle bir şirketin büyük hissedarları, kurumsal yatırımcılar veya büyük bireysel yatırımcılar tarafından yapılır.

Block ne kadar?

Bugünkü blok fiyatı ₺0.004698 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺24.064.

I block ne demek?

I-Block, mavi filtreli camlara sahip bir güvenlik gözlüğü çiftidir ve güneş gözlükleriyle aynı kategoride kişisel koruyucu ekipman olarak sınıflandırılır. Ekranlardan gelen mavi ışığı filtreleyen I-Block güvenlik gözlükleri, mavi ışığın neden olduğu yorgunluğu ve konsantrasyon kaybını azaltmak için tasarlanmıştır.

Blok not ne demek?

Kelimenin tam anlamı not defteridir; sayfaları kolayca çıkarılabilen bir defterdir. Pazarlama aracı olarak not defteri; hedef kitlenize, potansiyel müşterilerinize ve gerçek müşterilerinize uzun vadeli reklam fırsatları sağlayan küçük not defterleridir.

Blog ne demek türkçe?

Bloglar (Türkçe: blog, dergi) veya web günlükleri (Türkçe: ağ protokolü), insanların istedikleri şeyi, istedikleri şekilde, hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan yazdıkları günlük benzeri web siteleridir.

Blok atmak ne demek?

Voleybolda, karşı takım oyuncularının hücumunu engellemek amacıyla yapılan reaksiyonlara blok denir.

Hesap bloklamak ne demek?

Bloke etme işlemi esas olarak banka hesabını etkilemiyor; hesaptaki paraya yansıtılıyor ve hesaptaki paranın harcanmasını kısıtlıyor.

Instagram blok nedir?

Kişisel bir Instagram blogu, kullanıcıların yaşam tarzları, düşünceleri, deneyimleri ve ilgi alanları hakkında içerik paylaştığı bir profildir. Bu tür bir profili ücretsiz olarak oluşturarak, kişisel hikayelerinizi ve fotoğraflarınızı takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

Blok nedir?

Bu yüzden sizin için bir ablukanın ne anlama geldiğini bir araya getirdik. Blok, kelimenin tam anlamıyla çok fazla ağırlığı olan yapılar anlamına gelir. Bir yapı malzemesi olarak kullanılır. Ayrıca, insanların “devletler bloğu” olarak algılayabileceği başka bir tanım daha vardır ve bu, politik olarak bir araya gelme amacıdır.

Blok etmek ne demek?

Bu kelimeden türetilen engellenmiş, bir şeyin olmasını engellemek anlamına gelir.

Delete ne anlama gelir?

Bu sözler yazılı bilginin silinmesi anlamına gelebilmektedir.

Block şirketi ne iş yapar?

(eski adıyla Square, Inc.) tüketicilere ve küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ’ler) finansal hizmetler sağlayan bir Amerikan teknoloji şirketidir. 2009 yılında Jack Dorsey tarafından kurulan şirket (eski adıyla Square, Inc.) tüketicilere ve küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ’ler) finansal hizmetler sağlayan bir Amerikan teknoloji şirketidir. 2009 yılında Jack Dorsey tarafından kurulan şirket, Amerika Birleşik Devletleri’nde satış noktası sistemleri için pazar lideridir.

Block komutu ne işe yarar?

AUTOCAD programında b veya block komutu kullanılarak oluşturulan blok işlemi çizimleri gruplamak için kullanılır. Oluşturulan bu blok, içeriği aynı kalırken çizim içinde farklı konumlara kopyalanabilir veya taşınabilir.

Blok atmak ne demek?

Voleybolda, karşı takım oyuncularının hücumunu engellemek amacıyla yapılan reaksiyonlara blok denir.

Block ve inline nedir?

Blok düzeyindeki öğeler her zaman yeni bir satırda başlar ve soldan sağa doğru kullanılabilir alanı kaplar. Başka bir deyişle, açılış ve kapanış etiketi arasında ayrılan alanı kaplar. Satır içi öğeler, adından da anlaşılacağı gibi, aynı satırda başlar ve içerik kadar alan kaplar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kondom Kullanmayan Escort