İçeriğe geç

Regal Hangi Firmanın Ürünü

Vestel ve Regal aynı mı?

Vestel’in sahip olduğu markalar: Vestel, Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Ana markası. Regal, Rusya’da da satılan bir Türk markasıdır.

Regal hangi ülkenin malı?

Regal, Türkiye merkezli bir ev aletleri üreticisidir. 2002 yılında Zorlu Holding bünyesinde kurulmuş olup televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, fırın, dondurucu, su ısıtıcısı ve ankastre ürünlerden oluşan bir ürün yelpazesine sahiptir.

Regal.com güvenilir mi?

Evet. Www.regal – SSL kripto teknolojisiyle çalışan güvenli bir sunucu kullanır.

Regal kaç yıl garantili?

(2) Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren en az iki yıldır.

Vestel İsrail malı mı?

Dünyanın ilk elektronik ve ev aletleri şirketi ve National Geographic’in Mega Fabrikalar belgesel serisinde yer alan Türkiye’nin tek markası olan Vestel, ayrıca TPM Özel Ödülü “Dünyanın En Mükemmel Televizyon Üretim Fabrikası” ve yedi ayrı fabrikasıyla “TPM Özel Ödülü”nü aldı. Ayrıca .

Regal sahibi kim?

HAKKIMIZDA. Tüketicilere en son ve en kaliteli teknolojik ev aletlerini ve televizyonları uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Regal, bugün Zorlu Grubu’nun stratejik açıdan önemli markaları arasında yer alıyor.

Vestel neyin yan ürünü?

SEG, 1970 yılında faaliyetlerine başlayan ve 1994 yılından bu yana Zorlu Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bir şirkettir. Vestel’in üretim tesisleri Manisa ilinde bulunmaktadır.

Regal motor ne malı?

Regal Raptor, Çin merkezli bir motosiklet üreticisi olan Lifan Group’un bir motosiklet markası olarak bilinir. Regal Raptor elektrikli otomobil, cruiser ve chopper tarzı motosikletleriyle tanınır ve hala dünyanın birçok ülkesinde mevcuttur.

Regal hangi dilde?

REGAL – Türkçe çeviri – bab.la Almanca-Türkçe sözlük.

Regal hangi kargo ile çalışıyor?

Web sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerde kargo hizmeti Türkiye’nin tüm illerine Horoz Lojistik, Yurtiçi Kargo ve Tezel Lojistik firmaları tarafından sağlanmaktadır.

Regal iade nasıl yapılır?

Cayma hakkı nasıl kullanılır: İade talebi, siparişin teslim tarihinden itibaren 7 gün içinde “Siparişlerim” sayfasından yapılmalıdır. Tüketici, iade talebinde bulunduğu tarihten itibaren 5 gün içinde ürünü firmamıza teslim eder.

Regal klima neden soğutmaz?

Fan hızı yeterince yüksek değilse, ünite yeterince soğutmayabilir. Klima Bakımı: Raf tipi klimalar düzenli bakım gerektirir. Ünitenin içinde toz ve kir birikmesi, soğutma işlevinin çalışmamasına neden olabilir. Bu nedenle, ünitenin düzenli bakımı yapılmalıdır.

Regal yetkili servisi kim?

Raf hizmeti 0850 346 5227.

Yetkili servis ücret alır mı?

(2) (Değişik: RG-31037)(1) Yetkili servis istasyonları, Giriş ve Kullanım Kılavuzunda yer alan hükümlere aykırı kullanımlar hariç olmak üzere, garanti süresi boyunca tüketicilerden kargo, posta ücreti, nakliye veya servis personelinin ulaşım giderleri gibi herhangi bir ücret talep edemez.

Regal derin dondurucu kaç yıl garantili?

Ürün gruplarıAlt ürün gruplarıGenel garantiBeyaz eşyalarDondurucular3 yıl garantiÇamaşır makineleri3 yıl garantiKurutucular3 yıl garantiBulaşık makineleri3 yıl garanti13 satır daha

Vestel hangi markanın yan ürünü?

SEG, 1970 yılında faaliyetlerine başlayan ve 1994 yılından bu yana Zorlu Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bir şirkettir. Vestel’in üretim tesisleri Manisa ilinde bulunmaktadır.

Vestel hangi gruba ait?

Vestel, 1984 yılında kurulmuş ve 1994 yılında Zorlu Grubu tarafından satın alınmıştır. Vestel, bugün 15’i yurt dışında olmak üzere toplam 25 şirketten oluşan küresel bir şirketler topluluğudur.

Vestel’in sahibi kim?

Zorlu HoldingVestel / Ana Şirket

Vestel satıldı mı?

Zorlu Holding, Vestel Elektronik’e 6,7 milyon TL nominal değerli hisse satışı gerçekleştirdi. Vestel Elektronik’te hissedar satışı gerçekleşti.

Tavsiyeli Bağlantılar: Borcun Kaynakları Nelerdir Islâm Hukuku

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kondom Kullanmayan Escort