İçeriğe geç

Izmir Akşehir Tren Ücreti Ne Kadar

İzmir Konya arası tren kaç TL?

İzmir’den Konya’ya trenle seyahat etmek minimum 71.06 ₺, maksimum 143.04 ₺’ye mümkün.

Akşehir’e hızlı tren var mı?

Akşehir’e trenle gitmek isteyenler için İstanbul ile Konya arasında hızlı tren seferleri bulunmaktadır. Tren istasyonuna vardıktan sonra Konya otobüs terminaline giderek Akşehir’e hareket eden ve Akşehir’e varan servislerin biletlerini alabilirsiniz.

Alaşehir İzmir treni saat kaçta?

Alaşehir’den İzmir’e trenle yolculuk 120,51 km uzunluğunda olup 3 saat 11 dakika sürmektedir. Günde 1 tren seferi bulunmakta olup ilk sefer 04:11’de, son sefer ise 04:44’tedir. Alaşehir’den İzmir’e trenle minimum 28,35 ₺, maksimum 57,80 ₺ karşılığında seyahat etmek mümkündür.

İzmir Konya treni nerelerden geçiyor?

Konya Mavi Treni, Konya ile İzmir Konya arasında günlük olarak seyahat etme imkânı sunmaktadır. Konya Mavi Treni, Konya, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa ve İzmir güzergahını takip ederek bu yolculuğu ortalama 12 saatte tamamlamaktadır.

Karaman İzmir hızlı tren kaç saat?

İzmir’e ilk tren 10:35’te, son tren ise 19:05’te kalkıyor. Karaman’dan İzmir’e yolculuk süresi 18 saat. 22 dk. En hızlı rotaları seçerseniz 15 saat. 7 dk. Yaklaşık olarak İzmir’e varacaksınız.

İzmir Konya otobüs bileti kaç para?

İzmir Konya arası en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıİzmir Konya Bilet FiyatlarıGünlük otobüs sefer sayısıLider Muş Tur600 TL1Vip Luxury Adana600 TL2Mersin Nur Turizm600 TL3Adıyaman Anka Turizm700 TL16 hat daha

Akşehir İzmir arası tren kaç saat?

Akşehir’den İzmir’e tren yolculuğu Akşehir’den İzmir’e trenle yolculuk 373,31 km uzunluğunda olup 9 saat 52 dakika sürmektedir.

Konya Akşehir otobüs bileti ne kadar?

Konya’dan Akşehir’e ucuz otobüs bileti fiyatı 200.00 TL civarındadır.

Akşehir’den Denizli’ye tren var mı?

Tren Seyahati Hakkında En hızlı trenleri seçerek 300 km/saatin üzerinde hızlarda seyahat edebilirsiniz. Akşehir’den Denizli’ye tren yolculuğu sadece daha hızlı değil, aynı zamanda daha konforludur! Yolculuk genellikle şehir merkezinde sona erdiği için zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Alaşehir İzmir kaç lira?

Alaşehir – İzmir otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 41 km. Yaklaşık seyahat süresi: 1 saat 6 dakika. Son satış 7 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 150 TL. Günlük sefer sayısı: 2 kalkış noktası. 1 hat daha

Alaşehir treni kaç para?

Günlük iki sefer düzenlenen demir yolu hattında seyahat süresi yaklaşık 3 saat 30 dakikadır. Basmane-Alaşehir arası tren ücreti Eylül 2023’ten itibaren 115₺ olacaktır.

İzmir Alaşehir arası otobüs kaç saat?

İzmir Alaşehir arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? İzmir Alaşehir arası toplam mesafe 41 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 30 dakika sürmektedir.

İzmir Konya tren kaç TL?

Konya’dan İzmir’e trenle seyahat etmek minimum 71.43 ₺, maksimum 143.04 ₺’ye mümkün.

İzmir Afyon tren bileti ne kadar?

Afyon – İzmir arası yolculuğunuz için alabileceğiniz en ucuz bilet ₺98.49’dur. En ucuz bileti almak için mümkün olduğunca erken ve yoğun saatler dışında rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

İzmir Mavi tren nerelere gidiyor?

İzmir Mavi Tren Güzergahı Ankara-İzmir arasında her gün düzenli sefer yapan İzmir Mavi Treni, Ankara-Eskişehir-Kütahya-Balıkesir-Manisa-İzmir (Basmane) güzergahını takip ediyor. Ankara-İzmir arası ortalama yolculuk süresi 13 saat 40 dakikadır.

İzmir Konya arası kaç saat sürüyor?

İzmir-Konya arası mesafe kaç kilometredir? İzmir-Konya arası mesafe yaklaşık 549 km’dir. Kamil Koç ile İzmir-Konya yolculuğunuzun en az 7 saat 32 dakika sürmesi bekleniyor. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

İzmir Konya hızlı tren ne zaman bitecek?

2024 yılına kadar 64,5 milyar sterline mal olması beklenen hattın tamamının 2027 yılında açılması planlanıyor.

Mavi tren kaç lira?

Seferler. Günde bir sefer yapan demir yolu hattında seyahat süresi yaklaşık 13 saat 25 dakikadır. İzmir-Ankara arası tren ücreti Temmuz 2024’ten itibaren 530₺’dir.

İzmir Mavi tren nerelere gidiyor?

İzmir Mavi Tren Güzergahı Ankara-İzmir arasında her gün düzenli sefer yapan İzmir Mavi Treni, Ankara-Eskişehir-Kütahya-Balıkesir-Manisa-İzmir (Basmane) güzergahını takip ediyor. Ankara-İzmir arası ortalama yolculuk süresi 13 saat 40 dakikadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kondom Kullanmayan Escort