İçeriğe geç

Derimod Reklam Müziği Kim Söylüyor

Derimod reklamında oynayan kız kim?

Sosyal Eğlence® | Sosyal medya oyuncusu Melis Sezen’in kampanya yüzü olduğu yeni #Derimod reklamı yayında. @melissessezen @derimod | Instagram.

Derimod ayakkabı reklamında kim oynuyor?

Derimod’un 2024 İlkbahar/Yaz sezonunun kampanya yüzü olan ve toplamda iki reklam filminde rol alacak olan Melis Sezeni, bu ilk filmde enerjisi, güzelliği ve dansıyla dikkat çekiyor. Derimod’un şık ve ışıltılı tasarımlarıyla kampanya filminde yer alan Melis Sezen, tüm Derimod tutkunlarına hitap ediyor.

Pandora reklam müziği kim söylüyor?

Chloe ve Halle Bailey, Bee Gee’nin “To Love Somebody” şarkısını Be Love kampanyası için özel bir versiyonla yeniden yorumladı.

Melis Sezen hangi reklamda oynuyor?

Sosyal medya oyuncusu Melis Sezen’in kampanya yüzü olduğu yeni #Turkcell #Lifebox reklamı yayında.

Derimod reklam müziği hangi şarkı?

Nil Karaibrahimgil – Derimod Reklam Müziği – YouTube.

Derimod hangi ülkenin malı?

Sektörde kendi markasıyla iletişim ve reklam faaliyetleri yürüten ve bu çalışmalarda Linda Evangelista ve Milla Jovovich gibi modelleri kullanan Derimod, yurtdışında moda çekimleri gerçekleştiren ilk Türk deri markasıdır. 1998 yılında koleksiyonunu deri giyimin yanı sıra ayakkabı ve çantalarla genişletti…

Derimod patronu kimdir?

DERİMOD’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, 2018 yılı başında bankacılık ve finans sektöründen bir danışmanla bir araya geldi. Kendisine oğulları Murat Zaim ve Ali Zaim eşlik ediyordu. Zaim’den oğullarına: 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında Derimod’un 1 milyar liralık cirosuna ulaşmasını bekliyorum…

Derimod ürünleri deri mi?

Derimod olarak 50 yılı aşkın tecrübemizle Türkiye ve pazarlarında lider ayakkabı ve deri giyim moda markası olmayı hedefliyoruz ve bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz.

Derimod expo ne demek?

Daha geniş bir hedef kitleye ulaşmak için DERİMOD, orta sınıfa yönelik düşük maliyetli bir marka olan “Expo”yu yarattı. Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, bugün dünya markası olmayı başaran tüm şirketlerin sadece yüksek gelir gruplarına değil, daha geniş kitlelere ulaşmak istediğini söyledi.

Pandora reklam müziği 2024’i kim söylüyor?

Pandora’nın Merakı – Damla Sönmez | 17 Nisan 2024 – YouTube.

Pandora şarkısını kim söylüyor?

ivo & VLAD – PANDORA – YouTube.

Media Markt reklam müziği kim söylüyor?

Filmin müziklerini Ceza çaldı. MediaMarkt’ın yeni söylemi için hazırladığı filmin müziklerini ünlü rap sanatçısı Ceza çaldı. Filmdeki sunucu tüketicileri harekete geçiren sihirli cümleleri söyledikten sonra Ceza sahneye çıkıp son derece dokunaklı ve akılda kalıcı şarkısını söylüyor.

Turkcell reklamını kim oynuyor?

1994 yılında Türkiye’ye ilk “Alo” cep telefonunu tanıtan Turkcell, 30. yıl iletişimini başlattı. Oyuncu Kerem Bürsin, “Hayatı kolaylaştıran teknolojiler ve bu teknolojileri kullananlar 30 yıldır Turkcell ile çalışıyor” mesajıyla kampanyanın ekran yüzü oldu.

Melis Sezen göçmen mi?

Babası Arnavut kökenli Makedonya göçmeni, annesi ise Selanik göçmeni, bir kardeşi olan Sezen’in ailesi ise ticaretle uğraşıyor.

Demet Evgar hangi reklamda oynuyor?

Reklamda Selpak, ürününün sunduğu yeni nesil hijyenik ve kullanışlı havlu deneyimini izleyicilere aktararak tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. Evgar, filmde Selpak’ın el ve yüz havlusunu gün boyu yanında taşıyarak ürünün farklı kullanımlarını ve sunduğu faydaları vurguluyor.

Duru reklamında oynayan kız kim?

Birsen Altuntaş | #BensuSoral Duru’nun yüzü oldu. Güzel oyuncu markayla bir yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Bensu Soral Duru Sabun reklam çekimi… Instagram.

Koton reklamında oynayan kadın kim?

X dizisinin analizi: “Fahriye Evcen’in Koton reklamı yayınlandı. / X.

DeFacto reklamında oynayan kız kim?

DeFacto ve marka elçisi Afra Saraçoğlu, yeni koleksiyonun reklam filminde bir kez daha bir araya geldi.

Derimodun sahibi nereli?

Göbeği Üsküp’te kesilen Hasan Yelmen, 1937’den beri İstanbul’da yaşıyor. Yıllardır sürdürdüğü iş ise deri işlemeciliği. 1970 yılında Derimod’u kurarak baba mesleğini günümüzde çok önemli bir yere taşıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir