İçeriğe geç

Perlavista Sahibi Kim

Perlavista kimdir?

Perlavista Alışveriş ve Yaşam Merkezi bölgenin gerçek ihtiyaçlarını karşılayan tek proje olup 38. projedir.

Perlavista AVM hangi metrobüs durağında?

Toplu taşıma ile gelecek değerli müşterilerimiz için Beykent Metrobüs durağında inip Beykent tarafına geçebilirsiniz. E-5’in bitiminden sonra Perlavista Alışveriş Merkezi’ne devam edip alışveriş merkezinin yanındaki B Blok Residence’a ulaşabilirsiniz. 12. kat 111 nolu dairede siz değerli üyelerimizi bekliyoruz. 😌

Perlavista’ya hangi otobüs gider?

Perlavista AVM yakınından hangi otobüs hatları geçiyor? Bu otobüs hatları Perlavista AVM yakınından geçiyor: 303A, 400A, 401, 448, 76BA, 76G.

Metrobüs ilk durak neresi?

Toplam 44 duraktan oluşan İstanbul Metrobüs hattı, Beylikdüzü’nden başlayıp Söğütlüçeşme’ye kadar uzanıyor.

Beykent hangi durakta?

Beylikdüzü Metrobüs durağından indiğinizde Beylikdüzü Kampüsüne 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.

5 numara nereden geçiyor Beylikdüzü?

Bu minibüs/minibüs hatları Beylikdüzü 5 No. yakınında durmaktadır.

Torium hangi durakta?

Esenyurt Torium’a en yakın metrobüs durağı Haramidere Sanayi’dir. 4 dakikalık yürüme mesafesindedir.

400A kaç dakikada gelir?

400A (İETT) 400A (Beykent-Haramidere), her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 400A hattında 27 durak bulunmakta olup bu güzergahın toplam seyahat süresi yaklaşık 33 dakikadır.

Metrobüsü kim buldu?

Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen “Metrobüs Projesi”, metro ve otobüsün kendilerine ayrılmış şeritlere lastik tekerleklerle entegre edilmesiyle oluşturulan bir ulaşım hattıdır.

Kaç tane metrobüs var?

İstanbul’a hizmet veren, 52 kilometre uzunluğunda, 44 istasyonlu Metrobüs sisteminde; Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Cevizlibağ, Avcılar Merkez – Üniversite Kampüsü ve Beylikdüzü’nden kalkış-varış olmak üzere, doğu-batı aksında 24 saat hizmet veren 6 hat bulunmaktadır.

Metrobüs dünyada nerelerde var?

Dünya genelinde 37 ülkede uygulanan Metrobüs sistemi, Avrupa’da 48, ABD ve Kanada’da 20, Asya’da ise 26 kentte kullanılıyor. 48 – Avrupa’da toplam 48 kentte Metrobüs sistemi bulunuyor.

Beylikdüzü metrobüs durakları nelerdir?

Bu hatlar arasındaki durak isimleri şu şekildedir:Beylikdüzü Sondurak (TÜYAP)Beykent.Cumhuriyet Mahallesi.Beylikdüzü Belediye.BeylikdüzüGüzelyurt.Haramidere.Haramidere Sanayi.Diğer ürünler…•5. Haziran 2024

Florya AVM hangi metrobüs durağında?

Beşyol durağında metrobüsten inin ve Avcılar yönüne doğru köprüyü geçin. Metrobüs köprüsünün altından geçen Florya metrobüs minibüsleri Aqua Florya’nın (İstanbul Akvaryum) önünden geçecektir. 20-30 dakikada burada olacaksınız!

Esenyurt hangi metrobüs durağında?

Güzelyurt Metrobüs Durağı, İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinin Güzelyurt semtinde bulunan durağın adıdır.

Mall of hangi metrobüs durağında?

İkitelli Sanayi durağından Mall of İstanbul’a ücretsiz müşteri servisleri mevcuttur. Metrobüs ile: Yenibosna durağında inin. Koçtaş’ın önündeki MALL OF İSTANBUL’a giden ücretsiz müşteri servisini kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir